Новини

Спомен за отец Константин Канев. Духовен стожер на Родопите

събота, 24 октомври 2009 г.

Снимка на Спомен за отец Константин Канев. Духовен стожер на Родопите

Спомен за отец Константин Канев. Духовен стожер на Родопите Прожекция и представяне на документалния филм “Залък за утре” (1984 г.) с главен герой Отец Канев Участват проф. Людмил Христов (НБУ) – автор на филма, д-р Светла Христова (НБУ) – драматург Със съдействието на НБУ, Департамент “Антропология” и “Кино, реклама и шоубизнес”

Място:…

още

Откриване на изложбата "Дом в Родопите" в РИМ - Стара Загора

четвъртък, 20 август 2009 г.

Снимка на Откриване на изложбата

На 20 август 2009 г. в Регионален исторически музей – Стара Загора от 18:00 часа се открива гостуващата изложба “Дом в Родопите”, съвместна инициатива на РИМ “Стою Шишков” – Смолян и “Клуб приятели на РИМ “Стою Шишков” – Смолян”, в рамките на проект “Формиране на гражданско общество в сферата на културата”, подкрепен от Trust for Civil Society for …

още

Откриване гостуващите изложби на РЕМ - Пловдив и РИМ - Стара Загора в РИМ - Смолян

четвъртък, 16 юли 2009 г.

Снимка на Откриване гостуващите изложби на РЕМ - Пловдив и РИМ - Стара Загора в РИМ - Смолян

Откриване на изложбата „Знаци на времето” на РЕМ – Пловдив в РИМ – Смолян

Откриване на изложбата “Домът на границата на две епохи” на РИМ – Стара Загора в РИМ – Смолян

още

Семинар в Смолян на тема „Музеи и туризъм. Международни, национални и регионални практики в отговор на въпроса: развива ли България успешен културен туризъм”

четвъртък, 09 юли 2009 г.

Снимка на Семинар в Смолян на тема „Музеи и туризъм. Международни, национални и регионални практики в отговор на въпроса: развива ли България успешен културен туризъм”

„Музеи и туризъм. Международни, национални и регионални практики в отговор на въпроса: развива ли България успешен културен туризъм” в рамките на проект „Формиране на гражданско общество в сферата на културата: културата като ресурс за местно развитие”, подкрепен от Trust for Civil Society for CEE.

Лектор: доц. д-р Соня Алексиева, Нов…

още

Откриване на Етнографска изложба "Дом в Родопите"

четвъртък, 23 април 2009 г.

Снимка на Откриване на Етнографска изложба

На 23 април 2009 г. в експозиционните зали на Регионален исторически музей “Стою Шишков” – Смолян ще бъде открита етнографската изложба “Дом в Родопите”, в рамките на проект “Формиране на гражданско общество в сферата на културата”, подкрепен от Trust for Civil Society for CEE.

още

« 1 2 3 4 5 6